Nieuwe Praktijk voor Medisch Shiatsu

Aan de Vollenhoverweg 18-I Marknesse is een nieuwe natuurgeneeskundige praktijk gevestigd voor Medisch Shiatsu. Dit is een Japanse drukpunten massage (acupressuur) die voor allerlei gezondheidsklachten wordt ingezet zoals: rugpijn; nek- en schouderklachten; allergieën; sportblessures; menstruatieklachten; overgangsklachten; maag- en darmproblemen; hoofdpijn; slaapstoornissen en vermoeidheidsklachten.

Shiatsu helpt het bevorderen van een goede algemene gezondheid. Shiatsu zorgt voor vitaliseren van de huid; het losmaken van spieren; het stimuleren van de circulatie; het reguleren van de zenuwfuncties e.d. Het lichaam wordt met deze behandelwijze aangezet om het zelfgenezend vermogen te activeren. De therapeute Rita Rigtering heeft een HBO opleiding gedaan met o.a. veel kennis van westerse medische vakken. Zij heeft al 12 jaar een praktijk en heeft veel mensen met goed resultaat behandeld. Zij is lid van de NWP organisatie die hoge eisen stelt aan de gekwalificeerde therapeuten. Zo’n 60 Zorgverzekeraars vergoeden de behandelingen geheel of gedeeltelijk.

Voor informatie en afspraken kunt u contact opnemen via tel. no.: 033-4650823 of 0623023567.

Zaterdag 16 mei ’09 zal er een infodag worden gehouden. Nadere informatie volgt.

Nieuws
21 maart 2009
Rita Rigtering