Nieuw adres
De praktijklocatie Arnhemseweg 6  Amersfoort is per 1 juli 2021 opgeheven en dan is het nieuwe adres : Bergstraat 26 A 3811 NJ Amersfoort. Welkom! 
Nieuws
28 juni 2021
Rita
PRAKTIJK Vollenhoverweg 18-1 Marknesse is GESLOTEN
PRAKTIJK Vollenhoverweg 18-1 Marknesse is GESLOTEN per 10 februari 2021. ivm verhuizing  van Rita naar Amersfoort. Door de coronacrisis maatregelen kon ik geen echt afscheid nemen en gaat de praktijk met een nachtkaarsje uit. Ik dank iedereen voor de mooie tijd en de samenwerkingen ik dank u voor het vertrouwen dat in mij gesteld is. Ik wens iedereen alle gezondheid toe! In Amersfoort is iedereen welkom na een afspraak via website of telefonisch. Hartegroet en het ga ieder goed .
Nieuws
8 maart 2021
Rita
Nog nooit meegemaakt in ons bestaan … Coronavirus
We gleden de Coronacrisis in. Eerst ongeloofelijk wat het allemaal met zich mee bracht. Verdriet pijn inzicht bezinning rust stilte nieuw beleid wat is er aan de hand wereldwijd Hoe gaan we hier onze leringen uit trekken Inmiddels is het 11 mei geworden en we worden op de proef gesteld met verruimende maatregelen. Laten we elkaar helpen in vertrouwen respect en wijsheid dat we de ‘goede’ wegen vinden.
Nieuws
15 maart 2020
Rita
Workshop BodyTalk Access
Een methode van preventieve gezondheidszorg om vitaal te blijven. Een holistische benadering om lichaam en geest weer in evenwicht te brengen en eigen krachten aan te spreken Via biofeedback en een uitgebreid protocol wordt duidelijk wat het lichaam te melden heeft.
Nieuws
22 januari 2020
Rita
Oudere nieuws berichten »